2017-04-11 11:15:05• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló április 17-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában - április 14-től


Vén rókák (Going in style) - Nem öreg az, akinek a szíve fiatal. Tehát: attól, mert valaki nyugdíjas, még nyugodtan rabolhat bankot. Sőt: egy nyugdíjas sokkal nyugodtabban rabol bankot, mint a pánikra és izgalomra hajlamos fiatalok. Vagyis: a tökéletes bankrablást bízd koros férfiakra.
Három békés szegénységben élő idős férfi (Freeman, Caine, Arkin) megelégeli a pénztelenséget. Úgy döntenek, hogy a saját kezükbe veszik a folyószámlájuk sorsát, és a vén korukra a bűn útjára lépnek. Nem félnek, és nem sietnek el semmit. Tervet készítenek, mindent végiggondolnak, és akcióba lépnek. És újra átélik, milyen fiatalnak lenni...

Bébi úr (Boss Baby) - Az nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája - el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel, nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt - és egy őrületes összeesküvés nyomaira akad, melynek célja, hogy felborítsa a világban szétosztott szeretet egyensúlyát; és ez a felvágós, magát kisöcsinek álcázó bébi menedzser áll az egész konspiráció középpontjában. A testvéreknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szörnyű terv valóra válását, megmentsék a szüleiket, helyreállítsák a világ helyes rendjét, és bebizonyítsák: a szeretet valójában végtelen és nagyon erős.


Színház


A Harag György Társulat áprilisi műsorterve

13-án, csütörtökön, 17:00 órakor TÉVEDÉSEK VÍGJÁTÉKA – Szatmárnémeti Északi Színház, nagyterem – Szabados Árpád-bérlet

22-én, szombaton, 19:00 órakor CSALAFINTA HOZOMÁNY – Szakszervezetek Művelődési Háza, nagyterem -bérletszünet

25-én, kedden, 18:00 órakor TERECSKE – Városi Színház, Nagybánya, nagyterem – Németh László-bérlet

27-én, csütörtökön, 18:00 órakor RONCSDERBY, VIDÁM GERONTO-SHOW – Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos Játékszín – bérletszünet


Filharmónia


Április 13-án 18.30-tól szimfonikus koncertet tartanak a Dinu Lipatti Filharmónia hangversenytermében. Vezényel: Kálló Krisztián, a koncert szólistája Daniel Podlovschi hegedűművész lesz.


Kiállítás


Április 6-án 16 órakor nyílt a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal galériájában Salajan Catalin fémdomborító-művész kiállítása.

A Szépművészeti Múzeumban láthatjuk Valer Sasu munkáit. Részletek itt.

Április 7-én 19 órától képzőművészeti kiállítás nyílt az Art Hack csoport szervezésében. Részletek itt.


Húsvétváró

A Borókagyökér Hagyományőrző Egyesület szervezésében április 12-én 17 órától húsvétváró rendezvényt tartanak a Lépés-házban. A gyerekek és felnőttek egyaránt megtanulhatják a berzselt tojás, a maratott tojás készítését, de sárga tojássajtot is készítenek majd a rendezvény keretében.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: